Το Pharrell x Adidas NMD Hu ‘Gum Pack’ έχει τελικά μια ημερομηνία κυκλοφορίας


όταν πρώτα βάζαμε τα μάτια μας στο Pharrell Williams X Adidas NMD Hu ‘Gum Pack’ τον Ιούνιο, καταλάβαμε αμέσως ότι υπήρχαν πρέπει να μπω. Αποτελώντας από τέσσερις μοναδικούς χρωματισμούς, ο καθένας είναι ακόμα πολύ καλύτερος από το επόμενο, καθώς και τώρα, έχουμε τελικά μια επαληθευμένη ημερομηνία κυκλοφορίας – καθώς και είναι πολύ νωρίτερα από ό, τι αναμενόταν προηγουμένως!

Το «μαύρο» είναι ένας από τους πρώτους «τριπλούς μαύρους» ανθρώπινους αγώνες που έγιναν ποτέ. ζωγραφισμένο από το τακούνι μέχρι το δάχτυλο στην μυστική σκιά, “άπειρη”? καθώς και “είδη”. είναι κεντημένα στα ιδανικά καθώς και στα αριστερά παπούτσια, αντίστοιχα. Το ‘Pink’ πρέπει να είναι ένα από τα πιο ζωντανά χρώματα για να αγγίξει ποτέ τη σιλουέτα, καθώς και είναι απολύτως ένας αγαπημένος ανεμιστήρας. “Ήλιος”; καθώς και “ήρεμη”? Χάρη στο άνω μέρος για θετικά καλοκαιρινά δονήματα μόνο.

Επόμενη στάση, έχουμε το νομαδικό «κρέμα» που είναι απολύτως τόσο καθαρό όσο παίρνει. Έχοντας μια εντυπωσιακή ομοιότητα με το ζευγάρι F & amp; F ‘China Pack’, είναι κεντημένο με “Breath”. Εκτός από τις “σκέψεις”, υπενθυμίζοντάς σας να πάρετε μια ανάσα καθαρού αέρα. Τέλος, το «πράσινο» είναι το ζευγάρι που έχει μιλήσει όλοι. Βαμμένο σε μια πολύ ζωντανή απόχρωση, είναι το μόνο ζευγάρι με κινεζικούς χαρακτήρες γραμμένα σε όλη την ανάγνωση “Know”. καθώς και “ψυχή”.

Εικόνα μέσω του Yankeekicks

Εικόνα μέσω του Yankeekicks
Κάθε ζεύγος χρησιμοποιεί τα κορδόνια σχοινιού με 3 μ. Τα οποία τυλίγονται γύρω από ένα ειδικό σύστημα συσσώρευσης, ένα πλήρες μήκος βελτιώνει τη μεσαία σόλα που συνδυάζεται με καουτσούκ για την καλύτερη ισορροπία μεταξύ της άνεσης καθώς και της ανθεκτικότητας, καθώς και ενός νέου “HU”. Το λογότυπο που αντικαθιστά τη δίχρονο εμπορικό σήμα που έχει εξετάσει το 2016.

Τώρα, για αυτή την πολύ σημαντική ημερομηνία κυκλοφορίας. Το Pharrell Williams X Adidas NMD Hu ‘Gum Pack’ είναι διατεταγμένο για να κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου, καθώς και το κόστος έχει μειωθεί από £ 220 σε £ 180, καθιστώντας τους πολύ πιο προσιτά! Θα προσθέσετε ένα ζευγάρι στη συλλογή σας; Ενημερώστε μας, καθώς και να είστε βέβαιος να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για πολύ περισσότερες πληροφορίες απελευθέρωσης καθώς αναπτύσσεται!

Εικόνα μέσω του Yankeekicks

Εικόνα μέσω του Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *