Η σχέση Casablanca x New Balance XC-72 έχει αποκαλυφθεί


Η σχέση μεταξύ της Καζαμπλάνκα και της νέας ισορροπίας είναι ισχυρότερη από ποτέ. Πέρυσι, η παριζιάνικη ετικέτα βοήθησε την εταιρεία υποδημάτων με βάση τη Βοστώνη να ξεκινήσει το 327 και τώρα έχουν επανενωθεί για άλλη μια φορά για να κάνουν ντεμπούτο την έντονα αναμενόμενη Casablanca X New Balance XC-72-και παίρνουμε την πρώτη μας εμφάνιση ακόμα.

Περιγράφεται από τον σχεδιαστή sneaker Charlotte Lee ως “αθλητικό αυτοκίνητο για τα πόδια σας”, αυτό δεν είναι σε αντίθεση με οτιδήποτε έχουμε δει πριν. Υπενθυμίζοντας τις άλλες δημιουργίες του Lee, όπως οι προαναφερθείσες 327 και το 237, αυτό το ζευγάρι διαθέτει ένα ρετρό εμπνευσμένο άνω άνω που είναι κατασκευασμένο από μια αφθονία δερμάτινων και σουέτ πάνελ, όλα ζωγραφισμένα σε ένα αντίθετο κόκκινο, λευκό και κίτρινο συνδυασμό χρωμάτων. Ένα μεγάλο πλάγιο πλάγια “N” γλιστρά στα πλευρικά και τα μεσαία πλευρικά τοιχώματα, ενώ επιπλέον λεπτομέρειες “NB” κάνει το δρόμο της γύρω από τη φτέρνα.

Κάτω από το XC-72 είναι όπου συμβαίνει η μαγεία. Με σαρωτικές γραμμές και κορυφογραμμές που μοιάζουν με πέλμα, είναι εύκολο να δούμε πώς αυτά εμπνέονται από τα προτιμώμενα supercars σας. Η διάτρητη βάση μοιάζει ακόμη και με τα δερμάτινα σετ που θα βρείτε σε καθίσματα κουβάδων και τροχούς τιμονιού.

Προγραμματίζεται να φτάσει στις 27 Αυγούστου μέσω επιλεγμένων πωλητών παγκοσμίως, το Casablanca X New Balance XC72 είναι ένα must-have! Ενημερώστε μας τι πιστεύετε για την πιο πρόσφατη συνεργασία με τον Charaf Tajer, και ενώ είστε εδώ, ίσως και φρεσκάρισμα και η πτώση σας ταιριάζει με αυτά τα πρόσφατα κυκλοφορούντα New Balance 327s!

Εικόνα μέσω της Καζαμπλάνκα
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *