Το φτωχό Bunny X Adidas Forum Buckle Low “Triple Black” επηρεάζεται από τις στολές θεσμικών οργάνων


όλοι καταλαβαίνουμε ότι το παραδοσιακό στίγμα όταν αφορά όλα τα μαύρα αθλητικά παπούτσια: μοιάζουν λίγο σαν παπούτσια που θα φορέσετε στο ίδρυμα Όταν ήσασταν παιδί. Κρατώντας αυτό το είπε, ο καλλιτέχνης του Πουέρτο Ρίκο φτωχός λαγουδάκι αγκαλιάζει εντελώς αυτή την αισθητική με τους φτωχούς κακούς λαγουδάκι X Adidas Buckle Low “Triple Black”, το οποίο επηρεάζεται άμεσα από τα εν λόγω παπούτσια.

Τοποθετείται για να είναι η τρίτη του χειριστή η θρυλική σιλουέτα μπάσκετ μετά από το “The First Café” καθώς και το “Πάσχα Bunny”, το “Triple Black” είναι τόσο μυστικό όσο έρχονται. Βυθισμένο σε ένα μαύρο χρωματικό σχήμα, το χαμηλό στυλ του φόρουμ μοιάζει κάπως με κάτι που θα έδινες όσο και οι πύλες του θεσμού. Κατασκευασμένο από ένα Ultra Premium Leather καθώς και από την κατασκευή σουέτ, οι πτυχές του νάιλον κάνουν τη μέθοδο τους στην αποσπώμενη γλώσσα, όπου θα ανακαλύψετε το έμβλημα των υπογραφών του Reggaeton με τη φράση “Yo Visto Asi” “.

Εικόνα μέσω του τέλους.
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του τέλους.
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Γύρω από τον αστράγαλο θα ανακαλύψετε μια πόρπη Rollercoaster που προμηθεύει μια σκληρή και προετοιμασμένη εμφάνιση, καθώς και για να ολοκληρώσει τη συνεργασία, η Adidas έχει προσθέσει τόνους ζωντανής κίτρινης κατά μήκος των κορδονιών καθώς και στο κάτω μέρος της μεσαίας σόλας, χρησιμοποιώντας πάνω από μια αντίθεση που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια οπουδήποτε πηγαίνετε.

Ορίστε να προσγειωθεί στις 17 Αυγούστου, το φτωχό Bunny X Adidas Forum Buckle Low “Triple Black” Σίγουρα μας κάνει να νιώθουμε λίγο νοσταλγικό. Αναμένεται να είναι αρκετά περιορισμένη όπως οι προηγούμενες δύο σταγόνες, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για την καλύτερη δυνατότητα σας για να πάρετε ένα W! Εάν δεν είστε σίγουροι για το μέγεθος που θα επιθεωρήσετε τον χρήσιμο οδηγό μεγέθους του φόρουμ Adidas, καθώς και στις σχετικές ειδήσεις, το φτωχό Bunny X Adidas Action CL είναι ακόμα ένας ακόμη τεράστιος μπάτσος!

Εικόνα μέσω του τέλους.
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του τέλους.
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *