Διατίθεται τώρα: Nike Air Force 1 LV8 “Black Volt” με swoosh


Ακριβώς επειδή έχουμε εισέλθει σε μια νέα δεκαετία, δεν σημαίνει ότι τα αγαπημένα μας πάνινα παπούτσια του παρελθόντος δεν πρόκειται να είναι απλά τόσο σχετικό όσο πάντα! Πάρτε την Πολεμική Αεροπορία 1, ένα παπούτσι που απολάμβανε μια σημαντική αναβίωση πέρυσι, και αν αυτή η τελευταία έκδοση είναι κάτι που πρέπει να περάσει, η διαφημιστική εκστρατεία δεν τελειώνει σύντομα! Το Nike Air Force 1 LV8 βοηθητικό πρόγραμμα “Black Volt” διαθέτει μέσα και αντανακλαστικά swooshes. Αυτά μόλις ξεκίνησαν στο Nike UK και τα μεγέθη ήδη πωλούν γρήγορα!

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Το τριπλό μαύρο χρώμα, το premium κατέρρευσε το δέρμα και όλες τις παλιές λεπτομέρειες του σχολείου που περιμένουμε. Αλλά αυτός δεν είναι ο λόγος που είμαστε τόσο εντυπωσιασμένοι με τη νέα Πολεμική Αεροπορία 1 LV8, μάλλον είναι η σύγχρονη συστροφή σε ένα διαχρονικό πάνινο παπούτσι. Όπως πολλοί από τους καλύτερους πωλητές του 2019, αυτό το ζευγάρι επιλέγει ένα αποδυναμικό άνω. Μια αποκοπή Swoosh αρπάζει ακόμα περισσότερη προσοχή χάρη στο πλήρες 3M αντανακλαστικό υλικό.

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Άλλα χαρακτηριστικά διακριτικά περιλαμβάνουν το Nike Air Branding που σφραγίζεται κατά μήκος του πλευρικού τοιχώματος. Είναι η μόνη εκτόξευση χρώματος σε μια κατά τα άλλα ηχητική σιλουέτα. Αυτή η σκιά του Volt είναι το τέλειο φινίρισμα σε αυτό που θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εκτοξεύσεις του Ιανουαρίου!

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Ας μην ξεχνάμε για το Utility “White” της Nike Air Force 1 LV8 που ξεκίνησε νωρίτερα την περασμένη εβδομάδα. Αθλητισμός του ίδιου δραματικού swoosh, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι sneakerheads ήταν αεριζόμενες όταν αυτές εμφανίστηκαν! Πιάσε το μέγεθός σας και τα δύο τώρα μέσω της Nike UK και παραμείνετε κολλημένοι σε @thesolerestocks για περισσότερες ενημερώσεις και ειδοποιήσεις sneaker!

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *