Πιάσε μια κρυμμένη ματιά στο Yeezy Foam Runner “MX Cream Clay”


Όταν πιάσαμε την πρώτη μας ματιά στο Yeezy Foam Runner “MX Cream Clay” πίσω στην αρχή του καλοκαιριού . Σαν κάποιος αγόρασε ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι “άμμου”, καθώς και επέλεξε να σταθεί σε κάποιο σκύλο poo, αυτή ήταν η εικόνα που αφορούσε το μυαλό όταν τα πρώτα διαρρέουν. Κρατώντας αυτό, ο θρύλος που είναι ο Don C έχει πάρει τώρα στο Instagram για να μοιραστεί μια κρυμμένη ματιά του εν λόγω χρώματος, καθώς και να είναι δίκαιη, δεν φαίνονται μισά κακά.

Φαινομενικά επηρεασμένα από τα μπισκότα καθώς και από την κρέμα, ο “πηλός κρέμας MX” χωρίζεται σε δύο μισά. Το πάνω μισό του Yeezy βυθίζεται σε ένα λευκό σχέδιο που είναι προετοιμασμένο για το καλοκαίρι, ενώ το κάτω μισό διαθέτει έναν γήινο καφέ συνδυασμό που φαίνεται σαν να είναι έτοιμος να κατεβεί καθώς και βρώμικο αυτό το φθινόπωρο. Όλα αυτά είναι ζωγραφισμένα πάνω από ένα κτίριο αφρού ενός τεμαχίου που συνδυάζει το EVA αφρό καθώς και τα φύκια – τα τελευταία από τα οποία είναι απίστευτα βιώσιμα.

Το υπόλοιπο του αφρού RNNR γίνεται με μια σειρά από διάτρηση με εκείνους της πτέρνας που ενδεχομένως αποτίει φόρο τιμής στην Adidas αυξάνεται η μεσαία σόλα που ανακαλύφθηκε στην αύξηση του Yeezy 700. Η στρογγυλοποίηση όλων είναι μια κυματιστή εξωτερική σόλα που παρέχει ανθεκτική έλξη με κάθε βήμα , οριστικοποιώντας το σχέδιο.

Ρυθμίστηκε να μειωθεί στις 2 Αυγούστου, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για την καλύτερη δυνατότητα σας στον αστυνομικό, τον Adidas Yeezy Foam RNNR “MX Cream Clay”! Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτό το ξεχωριστό χρώμα, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να φτάσετε κοντά με την αύξηση Yeezy 350 V2 “MX Rock”!

Εικόνα μέσω του Chicagodonc
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *