Το OAMC βυθίζει το adidas για μια φουτουριστική συλλογή παπουτσιών


με τη βοήθεια adidas
Όταν είδαμε για πρώτη φορά τη συλλογή OAMC X Adidas Sneaker στους διαδρόμους της εβδομάδας μόδας του Παρισιού το φθινόπωρο χειμώνα 2019, ήμασταν αμέσως γαντζώθηκαν. Σε συνεργασία με τον Arnaud Faeh καθώς και τον Luke Meier, τα πρώτα ταλέντα πίσω από το Ultimate καθώς και με τον Carhartt, αυτή είναι η πρώτη συνεργασία του δίδυμου Power, τόσο φυσικά, είμαστε πέρα ​​από το Hyped!

Περιλαμβάνοντας δύο πάνινα παπούτσια, συμπεριλαμβανομένου του τύπου 01 καθώς και του τύπου 03, ο πρώτος διαθέτει ένα χαμηλό κορυφαίο στυλ που είναι κατασκευασμένο από δερμάτινο δερμάτινο και προ-ηλικιωμένο καουτσούκ. Διαθέτοντας μια σειρά ομαλών και εξορθολογισμένων πλαισίων, ένας ιμάντας μεσαίας ποδιού περιτυλίγεται γύρω από ολόκληρο το πάνω μέρος για τη μέγιστη τοποθέτηση κλειδαριάς.

Εικόνα μέσω adidas
Ο τελευταίος, από την άλλη πλευρά, παίρνει το σχήμα μιας τακτικής μπότας με ένα σύστημα κορδονιών που τρέχει σε όλο το μπροστινό μέρος του παπουτσιού. Και τα δύο σχέδια θα προσφέρονται σε μια ποικιλία καθαρών χρωμάτων, όπως το μέντα, το μπεζ, το λευκό, καθώς και το μαύρο.

Αυτή τη στιγμή, πολύ δεν γίνεται κατανοητό για τη συλλογή OAMC X Adidas, ωστόσο σύμφωνα με τους εμπόρους όπως το End. Ένδυση, θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή αυτό το μήνα, με μια ευρύτερη εξέλιξη που αναμένεται κάποτε τον Οκτώβριο καθώς και τον Νοέμβριο. Ποια είναι η πολύ αγαπημένη σας σιλουέτα; Ενημερώστε μας, καθώς και βεβαιωθείτε ότι έχετε μείνει συντονισμένη για όλα τα adidas καθώς και περισσότερα!

Εικόνα μέσω adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *